SHOQATA E TREGTIMIT TË TITUJVE NË SHQIPËRI

Ngjarje

AMF takim me tregun e fondeve dhe të kapitaleve mbi efektet e pandemisë COVID-19

Jun

18

18.06.2020 - Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare organizoi sot një takim me drejtues të shoqërive administruese të fondeve të investimit, pensioneve private vullnetare dhe përfaqësues të tregut të

Lexo më shumë

ASTA rekomandime për projektligjin për tregun e kapitaleve

Apr

24

24.04.2020 - Komisioni parlamentar për Ekonominë dhe Financat  miratoi sot në parim projektligjin “Për Tregun e Kapitaleve”, i përgatitur nga ekspertët e SECO-Bankës Botërore, në bashkëpunim me Aut

Lexo më shumë

Anketim për njohuritë e publikut për tregjet financiare jobankare

Jan

24

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka filluar një anketim të gjerë të popullsisë në vend për njohuritë mbi tregjet financiare jobankare dhe menaxhimin e financave personale.

Lexo më shumë

ASTA ore te hapura me studentet ne Javen e Investitorit 2019

Oct

05

4.10.2019 - Shoqata e Tregtimit te Titujve ne Shqiperi (ASTA) zhvilloi nje sere aktivitetesh informuese mbi tregun e kapitalit gjate Javes Globale te Investitorit 2019. Presidenti i ASTA, Z.

Lexo më shumë

Pages

Evente

S M T W T F S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Rruga Ismail Qemali, pallati Green Park, kulla 1, kati 2-të, Tiranë, Shqipëri.
info@asta.al
+355682081438