SHOQATA E TREGTIMIT TË TITUJVE NË SHQIPËRI

Ngjarje

Drejt zbulimit të fituesve të konkursit ndërkombëtar "Bursa Virtuale e Titujve"

Feb

10

09.02.2022 - Pas rreth gjashtë javëve të konkurimit, pritet të zbulohen më 15 shkurt 2022 skuadrat fituese të konkursit ndërkombëtar me temë: “BURSA VIRTUALE E TITUJVE – Të Mësojmë rreth Tregut të

Lexo më shumë

Interesim i madh i studentëve për konkursin Bursa Virtuale e Titujve

Jun

24

24.06.2021 - U zhvillua sot trajnimi i parë për studentët e universiteteve në vend mbi konkursin ndërkombëtar me temë: “BURSA VIRTUALE E TITUJVE – Të Mësojmë rreth Tregut të Letrave me Vler

Lexo më shumë

Konkurs ndërkombëtar për studentët mbi bursën virtuale të titujve

Jun

11

Bursa Shqiptare e Titujve ALSE, Shoqata e Tregtimi

Lexo më shumë

Mbahet mbledhja e 11-të e Rrjetit Shqiptar për Edukimin Financiar

May

27

21.05.2021 -  Nën kujdesin dhe drejtimin e Shoqatës Mikrofinanca Shqiptare, u organizua takimi i 11-të (njëmbëdhjetë) i Rrjetit Shqiptar për Edukimin Financiar (ANFE).

Lexo më shumë

Pages

Evente

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Rruga Ismail Qemali, pallati Green Park, kulla 1, kati 2-të, Tiranë, Shqipëri.
info@asta.al
+355682081438